Dubai Fırsat Turu - Şehir Turu ve Abra Geçişi Dahil - 19991Dubai Fırsat Turu - Şehir Turu ve Abra Geçişi Dahil - 19991Dubai Fırsat Turu - Şehir Turu ve Abra Geçişi Dahil - 19991Dubai Fırsat Turu - Şehir Turu ve Abra Geçişi Dahil - 19991Dubai Fırsat Turu - Şehir Turu ve Abra Geçişi Dahil - 19991Dubai Fırsat Turu - Şehir Turu ve Abra Geçişi Dahil - 19991Dubai Fırsat Turu - Şehir Turu ve Abra Geçişi Dahil - 19991
 KESİN ÇIKIŞLI

Dubai Fırsat Turu - Şehir Turu ve Abra Geçişi Dahil - 19991


  • Dubai Şehir Turu
  • Türkçe Rehberlik hizmetleri
  • 3* - 4* - 5* Otel Konaklaması
  • Dubaii Mall Avm de Alışveriş Keyfi
  • Ekstra Tur İmkanları
  • Abra Geçişi Dahil
Küçük bir balıkçı kasabasından petrolün bulunmasıyla baştan yaratılan Dubai; alışveriş,gece hayatı ve lükse hitap eden dokusuyla her yıl milyonlarca turistin ilgi odağı olmaktadır. Eğer bir alışveriş tutkunuysanız; The Dubai Mall, Dragon Markt ve Ibn Batuda Mall’i Dubai gezilecek yerler arasındadır

Anadolu Jet Hava Yolları Özel Seferi ile AKTARMASIZ DİREK UÇUŞ!!


Dubai Fırsat Turu - Şehir Turu ve Abra Geçişi Dahil


Tur Tarihleri 

28/02/2024-04/03/2024

06/03/2024-11/03/2024

10/04/2024-15/04/2024

17/04/2024-22/04/2024

24/04/2024-29/04/2024

01/05/2024-05/05/2024

TUR PROGRAMI

Broşür İndir
1.
Gün
İstanbul > Dubai

İSTANBUL > SHARJAH
İstanbul Sabiha Gökçen Dış Hatlar gidiş terminali Anadolujet Havayolları kontuarı önünde siz değerli misafirlerimiz ile saat 18:30’da buluşma. Bagaj ve bilet işlemlerinin ardından Anadolujet Havayolları TK 7774 sayılı tarifeli seferi ile saat 21:10’da Sharjah’a uçuş.



Konaklama: Uçakta
2.
Gün
Dubai

SHARJAH > Dubai
Dubai yerel saati ile 04:20 iniş. Bagaj işlemlerimizin ardından bizleri bekleyen otobüsümüz ile serbest kahvaltı için hareket. Kahvaltımızın ardından Dubai şehir turumuza başlıyoruz. Abra adı verilen teknelere binerek başladığımız bu turumuzda göreceğimiz yerler arasında Dubai’nin yeni gözdesi Dubai Marina, Dubai ticaretinin en eski bölgesi olan Deira (eski şehir), Mistik havasıyla Old Souk ve Gold Souk çarşılarını göreceğiz. Ardından Dubai’nin ikonu olarak kabul edilen Dünya’nın ilk 7 yıldızlı oteli olan Burj El Arab önünde vereceğimiz fotoğraf molasından sonra Madonna, Beckham ailesi ve birçok ünlünün villasının bulunduğu ayrıca önemli otellere ev sahipliği yapan Palmiye adası gezimizi yapacağız. Vereceğimiz serbest zaman ve fotoğraf molasının ardından otobüsümüz ile panoramik olarak şehri gezmeye devam edeceğiz. Emirates Towers, Sheikh Palace, birçok farklı mimariye sahip gökdelenleri görebileceğimiz Gökdelenler Caddesi göreceğimiz yerler arasındadır. Şehir Turumuzun bitiminde otellere yerleşme ve serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz ile Ekstra Akşam yemekli Dhow Cruise Turu. Dubai’nin geleneksel ahşap tekneleri ile Dubai’nin ilk kurulduğu körfezde, Deira ve Bur Dubai kıyılarında tüm körfezi kapsayacak şekilde seyahat ederken keyifli bir akşam yemeği eşliğinde turumuzu gerçekleştiriyoruz. Dubai’nin geleneksel ve modern yüzünü keşfedeceğimiz bu turumuzda Dünya mutfağından lezzetler sunan akşam yemeği ikram edilecektir. Turumuzun ardından otelimize transfer ve geceleme otelimizde.


ALTERNATİF PROGRAM

Akşam yemekli Dhow Cruise Turu + 80 $
Dubai’nin geleneksel ahşap tekneleri ile Dubai’nin ilk kurulduğu körfezde, Deira ve Bur Dubai kıyılarında tüm körfezi kapsayacak şekilde seyahat ederken keyifli bir akşam yemeği eşliğinde turumuzu gerçekleştiriyoruz. Dubai’nin geleneksel ve modern yüzünü keşfedeceğimiz bu turumuzda Dünya mutfağından lezzetler sunan akşam yemeği ikram edilecektir.



Konaklama: 3* İbis WTC Dubai vb. 4* Novotel Dubai WTC vb. 5* Asiana Hotel Dubai vb. 5* C Central Resort The Palm vb. 5* Rixos Premium Dubai JBR vb.
3.
Gün
Dubai

DUBAİ
Sabah kahvaltımızın ardından tüm gün serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz için Ekstra JBR Walk ve Palm Point-E Turu. Muhteşem kumu, masmavi rengiyle Dubai’nin en ünlü plajları’ndan biri olan JBR Walk’ ta dilerseniz güneşlenebilir, Palmiye ağaçları altında içeceklerinizi yudumlayabilir ya da anlarınızı ölümsüzleştirmek için fotoğraflar çekebilirsiniz. Turumuzun ardından Palm Adasının en ucunda bulunan Palm Point-E doğru hareket. Point-E bölgesinde Palm adasında yüzme ve fotoğraf için serbest zamanın ardından otelimize dönüş. Dileyen misafirlerimiz için Ekstra Akşam Yemekli Çöl Safari Turu. Otelimizden Lüks 4x4 araçlar ile alınarak başlayacak olan turumuzda, kum tepeleri üzerinde giden aracınız ile keyifli anlar yaşayabilir, çölde güneşin batışını izleyebilirsiniz. Yapacağımız çöl safarinin ardından akşam yemeği eşliğinde birçok sahne gösterileri izleyeceğimiz mekâna geçiyoruz. Turumuzun ardından otelimize transfer ve geceleme otelimizde.


ALTERNATİF PROGRAM 1

JBR Walk ve Palm Point-E Turu + 60 $
Muhteşem kumu, masmavi rengiyle Dubai’nin en ünlü plajları’ndan biri olan JBR Walk’ ta dilerseniz güneşlenebilir, Palmiye ağaçları altında içeceklerinizi yudumlayabilir ya da anlarınızı ölümsüzleştirmek için fotoğraflar çekebilirsiniz. Turumuzun ardından Palm Adasının en ucunda bulunan Palm Point-E doğru hareket. Point-E bölgesinde Palm adasında yüzme ve fotoğraf için serbest zamanın ardından otelimize dönüş.


ALTERNATİF PROGRAM 2

Akşam Yemekli Çöl Safari Tur + 85 $
Otelimizden Lüks 4x4 araçlar ile alınarak başlayacak olan turumuzda, kum tepeleri üzerinde giden aracınız ile keyifli anlar yaşayabilir, çölde güneşin batışını izleyebilirsiniz. Yapacağımız çöl safarinin ardından akşam yemeği eşliğinde birçok sahne gösterileri izleyeceğimiz mekâna geçiyoruz.



Konaklama: 3* İbis WTC Dubai vb. 4* Novotel Dubai WTC vb. 5* Asiana Hotel Dubai vb. 5* C Central Resort The Palm vb. 5* Rixos Premium Dubai JBR vb.
4.
Gün
Dubai

DUBAİ
Sabah kahvaltısının ardından dileyen misafirlerimiz ile Ekstra düzenlenecek Öğle Yemekli Abu Dhabi & Sheikh Zayed Camii & Yas Adası & Ferrari World turuna katılabilirler. Turumuza dünyanın en büyük 4.camisi olan Beyaz mermerler ile döşenmiş Şeyh Zaid camisi ile başlıyoruz. Cami ziyaretimizin ardından, Abu Dhabi panoramik şehir turumuzla devam ediyoruz. Ethiad kuleleri, dünyanın en pahalı oteli Emirates Palace, eski çöl yaşantısının anlatıldığı Heritage Village müzesi görülecek yerler arasında. Daha sonra öğle yemeğimizi alacağımız restoranımıza geçiyoruz. Yemeğimizin ardından dünyaca ünlü Ferrari World bölgesinde fotoğraf molası vermemizin ardından Dubai’ye geri dönüyoruz. Dileyen Misafirlerimiz ile Ekstra Madinat Jumeirah, Souk Madinat, Burj Khalifa, Dubai Mall Alışveriş Merkezi ve Fountain Show Turu gerçekleşecektir (Burj Khalifa Giriş Ücreti Dahil Değildir). Bu turumuz da ilk gezimiz Madinat Jumeirah olacaktır. 400 dönüm üzerine kurulmuş bu tatil köyü; 2 km uzunluğundaki kumsal boyunca, içerisinde 5 yıldızlı hoteller, 29 adet yazlık villa, 40 restoran ve büyük bir çarşı bulundurmaktadır. Venedik şehrini çağrıştıran bu geleneksel çarşı bölgenin eski mimari özellikleri taşıdığı ve belki de hediyelik eşya konusunda çok çeşit sunduğu için hoşunuza gidecektir. İkinci durağımız Dünya’nın en büyük mimarisi olan Burj Khalifa. 828 metre uzunluğuyla dünyanın en yüksek binası unvanına sahip Burj Khalifa (Burç Halife), adını Halife bin Zayid'den almış ve 160'dan fazla kata sahiptir. Turumuzda sonraki durağımız ise dünyanın en büyük alışveriş merkezlerinden biri olarak bilinen 1200 dükkân kapasiteli Dubai Mall ziyaretimiz olacak. Burada her türlü elektronik mağazası, hediyelik nispeten ekonomik eşyalar ve işlenmiş kaliteli hurma gibi yerel ürünleri satın alabilirsiniz Dubai Mall gezimiz sırasında dilediğiniz an Fountain su, ses ve ışık gösterisine katılabilirsiniz. Belirlenen saatte transfer ve geceleme otelimizde.


ALTERNATİF PROGRAM 1

Öğle Yemekli Abu Dhabi & Sheikh Zayed Camii & Yas Adası & Ferrari World Turu + 90 $ Turumuza dünyanın en büyük 4.camisi olan Beyaz mermerler ile döşenmiş Şeyh Zaid camisi ile başlıyoruz. Cami ziyaretimizin ardından, Abu Dhabi panoramik şehir turumuzla devam ediyoruz. Ethiad kuleleri, dünyanın en pahalı oteli Emirates Palace, eski çöl yaşantısının anlatıldığı Heritage Village müzesi görülecek yerler arasında. Daha sonra öğle yemeğimizi alacağımız restoranımıza geçiyoruz. Yemeğimizin ardından dünyaca ünlü Ferrari World bölgesinde fotoğraf molası vermemizin ardından Dubai’ye geri dönüyoruz.


ALTERNATİF PROGRAM 2

+ 50 $ Madinat Jumeirah, Souk Madinat, Burj Khalifa, Dubai Mall Alışveriş Merkezi ve Fountain Show Turu



Konaklama: 3* İbis WTC Dubai vb. 4* Novotel Dubai WTC vb. 5* Asiana Hotel Dubai vb. 5* C Central Resort The Palm vb. 5* Rixos Premium Dubai JBR vb.
5.
Gün

DUBAİ



Sabah kahvaltısı ve odaların boşaltılmasının ardından dileyen misafirlerimiz ile Ekstra Dubai Enleri Dubai Frame & Miracle Garden & Dragon Mart Turu. Turumuza 150 metre boyu, 100 metre genişliğiyle Dünya’nın en büyük çerçevesi olarak bilinen Dubai Frame binasını ziyaret ediyoruz. 2 farklı açıdan Modern Dubai ve Eski Dubai’yi çerçeveleyen bu ikonik tasarımı gördükten sonra, 250 milyon bitki ve 50 milyon çiçeği bünyesinde bulunduran Dünya’nın en büyük çiçek bahçesini ziyaret ediyoruz. Harika fotoğraflar çekebilmeniz için serbest zaman. Ardından birçok elektronik ürün ve hediyelik eşyaları alabileceğiniz Dragon Mart alışveriş merkezine geçiyoruz. Belirtilen saate kadar serbest zaman. Dilerseniz elektronik eşyalar alabilir, ünlü markaların outletlerini gezebilirsiniz.


ALTERNATİF PROGRAM

Dubai Enleri Dubai Frame & Miracle Garden & Dragon Mart Turu + 70 $
Turumuza 150 metre boyu, 100 metre genişliğiyle Dünya’nın en büyük çerçevesi olarak bilinen Dubai Frame binasını ziyaret ediyoruz. 2 farklı açıdan Modern Dubai ve Eski Dubai’yi çerçeveleyen bu ikonik tasarımı gördükten sonra, 250 milyon bitki ve 50 milyon çiçeği bünyesinde bulunduran Dünya’nın en büyük çiçek bahçesini ziyaret ediyoruz. Harika fotoğraflar çekebilmeniz için serbest zaman. Ardından birçok elektronik ürün ve hediyelik eşyaları alabileceğiniz Dragon Mart alışveriş merkezine geçiyoruz. Belirtilen saate kadar serbest zaman. Dilerseniz elektronik eşyalar alabilir, ünlü markaların outletlerini gezebilirsiniz.



Konaklama: 3* İbis WTC Dubai vb. 4* Novotel Dubai WTC vb. 5* Asiana Hotel Dubai vb. 5* C Central Resort The Palm vb. 5* Rixos Premium Dubai JBR vb.
6.
Gün
Dubai > İstanbul

DUBAİ > İSTANBUL



Serbest Zamanın ardından havalimanına transfer. Bagaj ve check-in işlemlerinin tamamlanmasının ardından Anadolujet Hava Yolları’nın TK 7775 sayılı tarifeli seferi 05:20 ile İstanbul'a hareket. Yerel saat ile 09:00’de İstanbul'a varış ve turumuzun sonu.



Konaklama: Uçakta

EK BİLGİLER

-Ekstra turlarda Avantajlı Gezi paket fiyatlarından faydalanabilmek için ücretin tur esnasında lokal acente yetkilisine ödenmesi gerekmektedir.

-Ekstra turlar minimum 15 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir. 15 kişinin altında katılım durumunda tur fiyatlarında değişiklik söz konusu olabilir ya da metro ile gerçekleştirilebilir.

-Abu Dhabi turumuzda dikkat edilmesi gereken hususlar; Erkeklerin short giymemesi, Bayanları askılı, mini etek, tayt ve short giymemesi, Cami ziyareti için uzun kollu hırka ve başörtüsü bulundurulması gerekmektedir. Turumuzda öğle yemeği için serbest zaman verilecek olup, tura dahil değildir.

-Çöl Safari turumuzda dikkat edilmesi gereken hususlar; Spor ve rahat kıyafetler, hırka alınması. Turdan önce ağır yemek yenmemesi ve fazla miktarda su içilmemesi. Mide, Bel, Boyun şikayetleri olanlar ile hamile misafirlerimizin durumlarını rehberlerine bildirmeleri gerekmektedir.

Tur programında isim belirtilmeden sadece kategori bilgisi verildiği ve/veya aynı destinasyon için seçenekli bulunduğu durumlarda otel(ler) gezi hareketinden 48 saat önce acenteniz tarafından bildirilecektir.

Dubai programlarımızda rehber Dubai karşılamalı olacaktır, pakete dahil rehberlik hizmeti sadece panoramik şehir turu ve gidiş-dönüş alan transferini kapsamaktadır. Ekstra turlar alındığı takdirde rehberlik hizmeti de alınmış olacaktır. Ekstra turlar sırasında misafirlerimize farklı rehber eşlik edebilir.

Fuar, kongre, konser, etkinlik, spor turnuvası vb. gibi dönemlerde oteller belirtilen km’ ler den fazla mesafede kullanılabilir. Böyle bir durumda, turun hareket tarihinden 15 gün önce Gezinomi tarafından bilgi verilecektir.

T.C vatandaşları için vize uygulaması vardır. Vize başvurusu için seyahat bitiş tarihinden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport ile acentemizden belirtilen belgeler ile başvurmak gerekmektedir. Gerekli evrakların vize başvurusu sırasında konsolosluğa teslim edilmesine rağmen, konsolosluğun neden belirterek veya neden belirtmeksizin vize reddi vermesi, tur hareket tarihinden sonraki bir tarihe vize başlangıcı vermesi mümkündür. Başvurulmuş vize hizmet bedeli iadesi yapılmamaktadır. Yeşil pasaport sahipleri için vize uygulaması olmayıp, tur hareket tarihinden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport yeterlidir. Vize alınmış olması, ülkeye giriş yapılabileceği anlamına gelmez, pasaport polisinin ülkeye sokmama yetkisi vardır. Bu gibi durumlardan Gezinomi sorumlu değildir, sorumluluk yolcuya aittir.

T.C. yeşil pasaportu ile seyahat edecek misafirlerimizin, eğer pasaportlarının alınış tarihi 10 yıldan eski ise; pasaportlarını yenilemeleri gereklidir. Aksi halde gidecekleri ülkeye kabul edilmeyebilirler ve/veya Türkiye'den havayolu firması tarafından uçuşları gerçekleştirilmeyebilir. Böyle bir durumda sorumluluk yolcuya aittir.

Yeşil pasaport sahipleri için vize uygulaması olmayıp, seyahat bitiş tarihinden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport yeterlidir.

Vize alınmış olması, ülkeye giriş yapılabileceği anlamına gelmez, pasaport polisinin sizi ülkeye sokmama yetkisi vardır. Bu durumdan Gezinomi sorumlu değildir, sorumluluk yolcuya aittir.

-Yırtık, yıpranmış, ıslanmış ve/veya benzeri tahribat (lar)a uğramış pasaportlar nedeniyle ziyaret edilecek ülke sınır kapısında gümrük polisi ile sorun yaşanmaması adına; anılan pasaportların yenilenmesi ve T.C. vatandaşlarına vize uygulayan bir ülke ise ilgili vizenin yeni pasaportta olması gerekmektedir. Aksi durumda sorumluluk yolcuya aittir.

-18 yaşından küçük misafirlerimiz tek başlarına ya da yanlarında anne ya da babadan sadece biri ile seyahat ederken ülke giriş-çıkışlarında görevli polis memurunca anne-babanın ortak muvafakatini gösterir belge sorulması ihtimali olduğundan; 18 yaş altı misafirlerimizin ve anne-babalarının bu konuda hassasiyet göstermelerini tavsiye ederiz.

Tur paketine dahil olan panoramik şehir turları, şehirlerin genel tanıtımı için düzenlenen ve araç içinden rehber anlatımıyla panoramik olarak yapılan müze, ören yeri girişlerini içermeyen en fazla 2-3 saatlik turlardır. Panoramik turlar, programda belirtilen diğer turlar da dahil olmak üzere, tura denk gelen gün ve saatte yerel otoriteler tarafından gezilmesine, girilmesine izin verilmeyen veya herhangi bir etkinlik nedeniyle kapalı yollar sebebiyle gerçekleşmediği takdirde, keza hava şartları nedeniyle turun yapılması imkansız hale geldiği durumlarda bahse konu turların yapılamamasından Gezinomi sorumlu değildir. Bazı turlar kapalı yollar veya araç girişine izin verilmeyen noktalarda imkanlar dahilinde toplu taşıma veya yaya olarak yapılabilir.


















DAHİL OLANLAR:
• İstanbul- Sharjah- İstanbul Anadolujet Hava Yolları Ekonomi Sınıfı Uçak bileti,
• Seçilecek Otellerde 3 gece oda kahvaltı konaklama,
• Havaalanı – Otel – Havaalanı Transferleri,
• Dubai Şehir Turu ve Abra geçişi,
• Profesyonel Türkçe Rehberlik hizmetleri

HARİÇ OLANLAR:
• Yurtdışı çıkış harcı: 150 TL
• Kişisel harcamalar
• Tourism Dirham / Şehir konaklama vergisi (BAE 31 Mart 2014 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere gecelik şehir konaklama vergisi uygulaması başlatmıştır. Otel kategorisine göre belirlenen bu vergi konaklayan misafir tarafından otel resepsiyonuna direkt olarak ödenecektir) (2 ve 3 yıldızlı oteller için gecelik 10 AED, 4 yıldızlı oteller için gecelik 15 AED, 5 yıldızlı oteller için gecelik 20 AED)

AKTİVİTE DETAYLARI
AKTİVİTE KODU:
#211
LOKASYON:
Dubai (İstanbul çıkışlı)
ULAŞIM
Uçak   
BULUŞMA:
İstanbul Havalimanı Anadolujet Havayolları TK 7774 sayılı tarifeli seferi ile saat 21:10

İPTAL POLİTİKASI:
Acentemiz, hava yolu ile yolcu arasında aracı kurum olup, 28.09.1955 Lahey Protokolü’ne tabidir. Tarifeli ve özel uçuşlarda rötar riski olabilir veya mevcut gezi ve uçuş öncesinde saatler değişebilir. Yolcularımız uçuş detaylarının değişebileceğini bilerek ve kabul ederek turu satın almışlardır. Uçuş saatlerini ve parkurunu teyit etmeyen misafirlerin iç hat bağlantı uçuş ulaşımlarında yaşanan değişikliklerden acentemiz sorumlu değildir. Grup biletlerinde havayolu kuralı geçerli olup, grup bileti kuralı gereği gidiş uçuşu kullanılamaz ise dönüş uçuşu da kullanılamaz.



Fiyatlar, 01.01.2011 Tarihindeki taşımacılık ücretlerine göre verilmiş olup, hareket tarihine kadar gelebilecek artışlar aynı oranda yansıtılır.

Acentemiz, misafirlerine haber vermek koşulu ile turu iptal etme/tarih değişikliği yapma hakkına sahiptir. Yeterli sayıda katılım sağlanmayan programlarda turu önceden haber vermek kaydı ile iptal hakkı acentemizde saklıdır. Turun iptali durumunda acentemiz iptalini bizzat bildirmek zorundadır. Yasal süreç olduğundan tazminat hakkı yoktur.

Çocuk fiyatları; 2 yetişkinle aynı odada 3. kişi olarak konaklamaları halinde uygulanır. Üç Yataklı odada; 3. yatak ilave yatak olup, açılır - kapanır yatak şeklindedir ve diğer 2 yatakla aynı konfora sahip değildir.

Tur programında isim belirtilmeden sadece kategori bilgisi verildiği ve/veya aynı destinasyon için seçenekli bulunduğu durumlarda otel(ler) gezi hareketinden 48 saat önce tarafınıza bildirilecektir. Acentemiz, yıldız kategorisi aynı kalmak kaydıyla otel isimlerini değiştirme hakkını saklı tutar.



Uçuş saatine göre, geç varışlarda panoramik şehir tanıtım turu, ertesi gün yapılır. Programlarda belirtilen geziler rehberin insiyatifinde herhangi bir nedenden dolayı belirtilen gün/ günler dışında başka bir gün yapılabilir.

Tur paketine dâhil olan panoramik şehir turları, şehirlerin genel tanıtımı için düzenlenen ve araç içinden rehber anlatımıyla panoramik olarak yapılan müze, ören yeri girişlerini içermeyen en fazla 2-3 saatlik turlardır. Panoramik turlar, programda belirtilen diğer turlar da dâhil olmak üzere, tura denk gelen gün ve saatte yerel otoriteler tarafından gezilmesine, girilmesine izin verilmeyen veya her hangi bir etkinlik nedeniyle kapalı yollar sebebiyle gerçekleşmediği takdirde, keza hava şartları nedeniyle turun yapılması imkânsız hale geldiği durumlarda bahse konu turların yapılamamasından acentemiz sorumlu değildir. Bazı turlar kapalı yollar veya araç girişine izin verilmeyen noktalarda imkanlar dâhilinde toplu taşıma veya yaya olarak yapılabilir.

Ekstra turlar, servis aldığımız yerel acente tarafından en az 20 kişi katılım şartı ile düzenlenmektedir. Yeterli sayı sağlanamadığı takdirde geziler yapılamamakta veya ekstra gezi fiyatları, içerik, kullanılacak araç katılımcı sayısına göre değişiklik göstermektedir. Ayrıca turların günleri ve saatleri, gidilecek yerlerde ki müze, ören yerlerinin açık/kapalı olma durumlarına ve hava şartlarına göre rehber tarafından değiştirilebilir.

Ekstra turlar katılımcının isteğine bağlı olup zorunlu değildir. Tur esnasında düzenlenen ekstra turlara katılmak istemeyen yolcular, yol üzerinde bulunan müsait bir dinlenme tesisinde beklemeyi kabul etmiş sayılırlar. Bu yolcular ekstra tur başlamadan yol üstü dinlenme tesisine bırakılıp, turun tamamlanması ardından bırakıldıkları noktadan alınırlar.



Yurtdışı çıkışlarınızda ve girişlerinizde problem yaşamamak için pasaportunuzun seyahat bitiminden itibaren 6 ay geçerlilik süresi olmalıdır. T.C. yeşil pasaportu ile seyahat edecek misafirlerimizin, eğer pasaportlarının alınış tarihi 10 yıldan eski ise; pasaportlarını yenilemeleri gereklidir. Aksi halde gidecekleri ülkeye kabul edilmeyebilirler ve/veya Türkiye'den havayolu firması tarafından uçuşları gerçekleştirilmeyebilir. Böyle bir durumda sorumluluk yolcuya aittir.

Acentemiz, konsoloslukla müşterilerimiz arasında sadece aracı konumda olup, vizenin her hangi bir neden ile onaylanmaması, yetişmemesi gibi durumlar dâhilinde hiçbir sorumluluğu olmayıp tazminat hakkı doğurmamaktadır. Ne zaman yapılırsa yapılsın iptal durumunda vize ve sigorta ücretleri iade edilmez.

Vizenin gidilecek tura ilk giriş yapılan ülkeden veya en fazla konaklama yapılacak ülkeden alınması gereklidir. Aksi halde pasaport polislerinin ülkeye giriş yaptırmamasından acentemiz kesinlikle sorumlu değildir.

Vize alınmış olması, ülkeye giriş yapılabileceği anlamına gelmez, pasaport polisinin sizi ülkeye sokmama yetkisi vardır. Bu durumdan acentemiz sorumlu değildir, sorumluluk yolcuya aittir. Yırtık, yıpranmış, ıslanmış ve/veya benzeri tahribat(lar)a uğramış pasaportlar nedeniyle ziyaret edilecek ülke sınır kapısında gümrük polisi ile sorun yaşanmaması adına; anılan pasaportların yenilenmesi ve T.C. vatandaşlarına vize uygulayan bir ülke ise ilgili vizenin yeni pasaportta olması gerekmektedir. Aksi durumda sorumluluk yolcuya aittir.

18 yaşından küçük misafirlerimiz tek başlarına ya da yanlarında anne ya da babadan sadece biri ile seyahat ederken ülke giriş-çıkışlarında görevli polis memurunca anne-babanın ortak muvafakatini gösterir belge sorulması ihtimali olduğundan; 18 yaş altı misafirlerimizin ve anne-babalarının bu konuda hassasiyet göstermelerini tavsiye ederiz
Acentemiz, gezi programlarına kayıt yaptırmış kişiler bu maddeleri okumuş ve kabul etmiş sayılır.

TARİH VE FİYATLAR

YORUMLAR

İlk yorumu siz yapın



6 Gün
Dubai
211

629$

en düşük kişi başı